040-7587499
Olemme suomalainen perheyritys
Suomen Arvo-Ostot Oy on erikoistunut jalometallien, kellojen ja vanhojen rahojen kierrätykseen. Meille on tärkeää, että meidän kanssamme asioidessasi koet yksityisyyden ja lämminhenkisyyden. Luotettavuutemme perustuu pitkän linjan ammattitaitoon ja asianmukaisiin työvälineisiin. Saat tarkan ja todellisen hinnan tuotteistanne, jonka jälkeen maksamme heti käteisellä tai halutessasi tilisiirtona. Asiointi kasvotusten ilman ajanvarausta on tae hyvälle palvelulle.

Romukulta

Kaapistossasi voi lojua ylimääräiseksi ja käyttämättömäksi jääneitä kultakoruja tai muita kultaesineitä. Voit hyödyttää itseäsi ja säästää luontoa kierrättämällä kultaesineesi vaivattomasti. Tule ostopisteellemme, niin saat maksuttoman arvion pitoisuuksista ja painosta. Tämän jälkeen maksamme pitoisuuden ja painon mukaan maailmanmarkkinahintaan perustuvan hinnan. Myyntitavaraksi kelpuutamme muun muassa korut, sijoituskullan, kultakolikot ja dentalit.


Romuhopea

Nurkissasi saattaa pyöriä tummuneita ja käyttämättömiä hopea-aterimia, koruja tai muita hopea-esineitä. Jos koet, että et ole käyttänyt esineitä pitkään aikaan ja niille ei ole mitään käyttöä, voit kierrättää hopeaesineesi vaivatta. Maksamme painon mukaan maailmanmarkkinahintaan perustuvan hinnan. Myyntitavaraksi kelpuutamme muun muassa pöytähopeat, hopekorut, sijoitushopean, hopeakolikot ja muut hopeaesineet.


Kellot

Saatat omistaa vanhoja toimivia arvokelloja, jotka ovat jääneet vähälle käytölle tai jopa täysin tarpeettomiksi. Kellosi voi olla mielestäsi vanhanaikainen, tai olet saanut perinnöksi kellon, jota et ole koskaan käyttänyt. Tule ostopisteellemme tai ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin arvioimme kellosi maksutta.


Vanhat rahat

Osalla meistä on keräilyvietti päällä ja toisilla se on jo hiipunut. Jos se on kohdallasi päässyt hiipumaan, tai kaappeihisi on muista syistä kertynyt ylimääräisiä vanhoja rahoja, tule tarkistuttamaan ne meillä paikan päällä. Selvitämme, onko kokoelmallasi tai yksittäisillä rahoillasi arvoa.